Giriş Kayıt
Jeff McDonough

Jeff McDonough


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Jeff McDonough, müzisyen, müzisyen, sesler.

Kourtney & Kim Take New York (2011), Zombieworld (2015), Kourtney & Khloé Take Miami (2009), (2004) Project Runway (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Müzik
Müzik
3.5 772
2011 Dram Müzik 3.2 2,413
2009 Reality-TV Müzik 3.2 3,178

Kardashianlara Ayak Uydurmak
2007 Dram Müzik 2.7 24,544
2007 Dram Sesler 2.8 3,522
2004 Game-Show Müzik 7.3 9,628
1999 Komedi Müzik 7.1 570
1999 Komedi Müzik 5.8 1,110
1998 Macera Müzik 7.5 1,920
1992 Reality-TV Müzik
Müzik
4.9 3,657
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,320) The 100 (1,944) Fear the Walking Dead (1,472) La casa de papel (1,453) Euphoria (1,419) Chernobyl (1,265) The Big Bang Theory (1,176) Legion (1,143) Mindhunter (1,139) Yellowstone (1,083)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019