Giriş Kayıt
Satomi Arai

Satomi Arai (43)


Oyuncu

Satomi Arai, 03 Temmuz 1980 Saitama Prefecture, Japonya doğumlu oyuncu.

Seitokai yakuindomo (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1980
Doğum Yeri: Saitama Prefecture, Japonya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu 6.8 614
2016 Animasyon Oyuncu 7.2 796
2016 Animasyon Oyuncu 8.0 24,243
2015 Animasyon Oyuncu 7.0 3,098
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 13,870
2015 Animasyon Oyuncu 8.1 12,380
2014 Animasyon Oyuncu 7.7 4,635
2014 Animasyon Oyuncu 5.5 19
2013 Animasyon Oyuncu 6.4 644
2012 Komedi Oyuncu 7.7 5,202
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 327
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 721
2009 29 Animasyon Oyuncu 7.4 64
2009 Oyuncu    
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 1,897
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 2,290
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 840
2008 Animasyon Oyuncu 6.4 1,680
2007 Animasyon Oyuncu 7.1 932
2007 Animasyon Oyuncu 7.0 579
2007 Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 8.7 80,665
2006 Animasyon Oyuncu 6.9 2,444
2005 Animasyon Oyuncu 8.7 15,337
2005 Animasyon Oyuncu 6.6 256
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film