Giriş Kayıt
Hyun-jung Go

Hyun-jung Go (53)


Oyuncu

Hyun-jung Go, 02 Mart 1971 Güney Kore doğumlu oyuncu.

Woman On The Beach (2006), Jal aljido mothamyeonseo (2009), Di-eo Ma-i Peu-ren-jeu (2016), (2003) Klasik (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Mart 1971
Doğum Yeri: Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Hyeon-jeong Ko
Burcu: Balık
Boyu: 1.72 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu    

Dönüş
2018 Dram Oyuncu 7.3 98
2017 46 Dram Oyuncu 6.2 136
2016 Komedi Oyuncu 8.2 504
2013 Oyuncu    
2012 41 Aksiyon Oyuncu 5.3 221
2010 Dram Oyuncu 7.6 40
2009 38 Oyuncu 7.0 285
2009 38 Dram Oyuncu 6.9 855

Muhteşem Kraliçe
2009 Tarihi Oyuncu 8.6 1,419
2007 Oyuncu    
2006 Oyuncu    

Woman On The Beach
2006 35 Komedi Oyuncu 6.8 1,416
2005 Romantik Oyuncu 7.3 52

Klasik
2003 32 Dram Oyuncu 7.7 10,165
1995 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film