Giriş Kayıt
Makbule Kosif

Makbule Kosif


Senarist

Makbule Kosif, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Senarist 6.5 1,199
2014 Komedi Senarist 5.5 1,038
2014 Dram Senarist 7.6 65
2008 Dram Senarist 3.5 12
2007 Macera Senarist 6.2 20
2006 Dram Senarist 3.6 791
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,225) The 100 (1,601) La casa de papel (1,422) Mindhunter (1,281) Legion (1,240) Preacher (1,175) Chernobyl (1,110) Yellowstone (1,066) Big Little Lies (996) The Big Bang Theory (982)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019