Giriş Kayıt
Shane Abbess

Shane Abbess


Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Shane John Abbess, yapımcı, yönetmen, senarist.

Yaşam Şifresi (2011), Tünel (2011), John Doe: Vigilante (2014), Alan Tarama (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Shane John Abbess
Takma İsmi: Het
Boyu: 1.91 m
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Yapımcı 6.5 46,216

Bilim Kurgu Bölüm 1: Son Savaşçı
2016 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.5 9,239
2015 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.3 6,222
2015 Korku Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.3 15,107
2015 Bilim-Kurgu 5.4 146
2014 Suç 6.5 8,697
2013 Aksiyon 4.9 2,126
2012 Komedi 6.1 212

Alan Tarama
2012 Korku 4.8 3,197
2012 Dram 7.4 98

Tünel
2011 Korku 5.8 22,676

Yaşam Şifresi
2011 Gizem 7.5 549,467
2010 Korku 5.8 1,452
2010 Dram 6.2 161

Cebrail
2007 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.5 14,270
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024