Giriş Kayıt
Kate Siegel

Kate Siegel


Oyuncu, Senarist

Kate Siegel, oyuncu, senarist.

2016 yılının Şubat ayında Mike Flanagan ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Hush (2016), Gece Yarısı Ayini (2021), Hipnotizma (2021), Tepedeki Ev (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (17 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Becky'nin Gazabı
2023 Aksiyon Oyuncu 6.1 10,739

Usher Evi'nin Çöküşü
2023 Dram Oyuncu 8.0 75,236
2022 Dram Oyuncu 7.7 17,973

Gece Yarısı Ayini
2021 Dram Oyuncu 7.7 60,972

Hipnotizma
2021 Dram Oyuncu 5.2 5,746

The Haunting: Bly Malikânesi
2020 Dram Oyuncu 7.5 42,173

Tepedeki Ev
2018 Dram Oyuncu 8.5 292,713

Oyun
2017 Dram Oyuncu 6.5 129,190

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Oyuncu 6.2 74,766
2016 Korku Oyuncu
Senarist
6.6 155,595
2016 Komedi Oyuncu 6.1 68
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 9
2014 Korku Oyuncu 3.4 633

Göz
2013 Korku Oyuncu 6.5 140,815
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 44
2012 Dram Oyuncu 2.6 165
2007 Suç Oyuncu 5.5 480
1994 News Oyuncu 3.2 975
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film