Giriş Kayıt
Brooke Purdy

Brooke Purdy


Senarist, Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Brooke Purdy, senarist, oyuncu, yönetmen, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Gerilim Senarist 5.6 84
2021 Suç Senarist 6.0 26
2020 Gerilim Senarist 5.1 18
2020 Gerilim Senarist    
2020 Gerilim Senarist 5.6 14
2020 Gerilim Senarist 5.2 59
2019 Gerilim Senarist 5.1 242
2018 Gerilim Senarist 5.2 276
2018 Gerilim Senarist 5.0 535
2018 Dram Senarist 4.7 435
2017 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
5.2 166
2017 Dram Oyuncu 5.3 291
2008 Gerilim Senarist 4.8 434
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024