Giriş Kayıt
Anderson Silva

Anderson Silva (44)


Oyuncu

Anderson Silva, 14 Nisan 1975 Curitiba, Paraná, Brezilya doğumlu oyuncu.

Ultimate Beastmaster (2017), Tapped Out (2014), Like Water (2011), (2013) Até que a Sorte nos Separe 2 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Nisan 1975
Doğum Yeri: Curitiba, Paraná, Brezilya
Takma İsmi: The Spider
Burcu: Koç
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Game-Show Oyuncu 7.3 1,751
2017 42 Aksiyon Oyuncu 3.7 46
2016 41 Dram Oyuncu 7.2 13
2014 39 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,007
2013 38 Animasyon Oyuncu 4.5 124
2013 38 Komedi Oyuncu 4.9 1,021
2013 38 Aksiyon Oyuncu    
2011 36 Belgesel Oyuncu 7.0 1,438
2009 34 Belgesel Oyuncu 7.8 499
2009 34 Aksiyon Oyuncu 2.6 1,782
2006 31 Spor Oyuncu 7.5 93
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,799) The 100 (1,918) Mindhunter (1,914) La casa de papel (1,787) Preacher (1,590) Legion (1,588) The Terror (1,498) Chernobyl (1,315) Big Little Lies (1,273) The Big Bang Theory (1,236)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019