Giriş Kayıt
Sam Daly

Sam Daly (38)


Oyuncu, Yapımcı

Sam Daly, 24 Mart 1984 Providence, Rhode Island, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Black Road (2016), After Darkness (2018), Death in Texas (2021), Redwood Highway (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Mart 1984
Doğum Yeri: Providence, Rhode Island, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 6.1 4,110
2021 37 Aksiyon Oyuncu 5.6 665
2021 Kısa Metraj Oyuncu    
2020 36 Gerilim Oyuncu 5.4 11,520
2020 36 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,891
2020 36 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.5 122
2020 Suç Oyuncu 7.2 45,976
2019 35 Komedi Oyuncu 6.8 89
2019 35 Komedi Oyuncu 5.3 759
2018 34 Aksiyon Oyuncu 5.7 17,722
2018 34 Dram Oyuncu 3.7 1,167
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.8 19
2016 32 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.0 585
2016 32 Komedi Oyuncu 6.0 13,677
2016 32 Dram Oyuncu 4.1 1,512
2015 31 Dram Oyuncu 5.5 137
2014 Dram Oyuncu 7.7 23,827
2014 Suç Oyuncu 7.2 7,409

Adalet Birliği: Flash Noktası Paradoksu
2013 29 Animasyon Oyuncu 8.1 53,666
2013 29 Dram Oyuncu 6.3 1,611
2013 29 Dram Oyuncu 6.4 566

Kırmızı Kuyruklar
2012 28 Aksiyon Oyuncu 5.9 36,087

Cleveland Ateşi
2010 Komedi Oyuncu 7.4 15,018
2009 Komedi Oyuncu 8.5 437,989

Hayat Dersi
2007 23 Dram Oyuncu 6.5 5,152
2005 Komedi Oyuncu 9.0 615,286
2004 20 Dram Oyuncu 5.8 406
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023