Giriş Kayıt
Mandy Bisesti

Mandy Bisesti


Makyaj

Mandy Bisesti, makyaj.

Orange Is the New Black (2013), Koro (2014), Make Me a Supermodel (2008), Tanrıların Savaşı (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Koro
2014 Dram Makyaj 6.7 5,772
2013 Komedi Makyaj 8.1 262,222
2012 Komedi Makyaj 6.8 116

Tanrıların Savaşı
2009 Belgesel Makyaj 7.9 738
2008 Reality-TV Makyaj 6.0 554
2007 Kısa Metraj Makyaj 5.7 395
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,910) The 100 (1,699) Fear the Walking Dead (1,369) Euphoria (1,354) La casa de papel (1,166) The Big Bang Theory (1,095) Chernobyl (1,075) 13 Reasons Why (1,049) Yellowstone (1,021) Legion (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019