Giriş Kayıt
Kelly O'Neil Jackson

Kelly O'Neil Jackson (56)


Oyuncu, Dublör, Yapımcı

Kelly O'Neil Jackson, 20 Nisan 1966 Iowa City, Iowa, ABD doğumlu oyuncu, dublör, yapımcı.

Hiding in Plain Sight (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Nisan 1966
Doğum Yeri: Iowa City, Iowa, ABD
Diğer Bir İsmi: Kelly O'Neill Jackson | Kelly Jackson | Kelly O'Ja
Burcu: Boğa
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 50 Dram Oyuncu 6.8 69
2012 46 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.8 123
2009 43 Macera Dublör
Oyuncu
2.9 983
2005 39 Komedi Oyuncu 7.8 20

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.3 540,767
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023