Giriş Kayıt
David Dutchess

David Dutchess (32)


Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü

David Dutchess, 22 Haziran 1982 doğumlu yönetmen asistanı, sanat bölümü.

The American Side (2016), (2014) Aynı Yıldızın Altında (2014), (2015) Son Şans (2015), (2014) Foxcatcher Takımı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

David Dutchess, 06 Eylül 2014 tarihinde (32 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 22 Haziran 1982
Ölüm Tarihi: 06 Eylül 2014
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Çeşitli 5.6 2,701

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Çeşitli 6.0 87,269

Babalar ve Kızları
2015 Dram Çeşitli 7.1 21,471

Son Şans
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 202,132

Foxcatcher Takımı
2014 32 Biyografi Çeşitli 7.0 126,825

Aynı Yıldızın Altında
2014 32 Dram Çeşitli 7.7 319,152

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 32 Aksiyon Çeşitli 6.6 392,927
2014 Aksiyon Çeşitli 7.2 3,319

Kardeşim İçin
2013 31 Suç Çeşitli 6.8 99,738
2013 31 Komedi Çeşitli 6.7 14,058
2013 31 Korku Yönetmen Asistanı 4.7 97
2013 31 Komedi Sanat Bölümü 6.3 2,076
2013 31 Korku Yönetmen Asistanı 3.9 1,544
2012 30 Aksiyon Çeşitli 7.0 287,151

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 30 Aksiyon 0
Çeşitli
8.4 1,401,653
2011 Komedi Çeşitli 5.3 1,438
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019