Giriş Kayıt
Morgan David Jones

Morgan David Jones (36)


Oyuncu

Morgan David Jones, 05 Aralık 1982 Brisbane, Queensland, Avustralya doğumlu oyuncu.

Just the Tip (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Aralık 1982
Doğum Yeri: Brisbane, Queensland, Avustralya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Romantik Oyuncu 6.5 890
2018 Dram Oyuncu 6.4 1,012

Molly'nin Oyunu
2017 35 Biyografi Oyuncu 7.5 107,839
2017 Suç Oyuncu 7.7 5,345
2015 Komedi Oyuncu 7.7 8,741
2015 Dram Oyuncu 7.2 9,986
2013 Dram Oyuncu 7.5 40,123

Tsunami Felaketin Sonrası
2006 24 Dram Oyuncu 6.9 1,812
2006 24 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 16

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 356,054
Dizi Altyazıları
Legion (3,366) Game of Thrones (2,416) The 100 (2,272) Mindhunter (2,138) La casa de papel (1,623) Big Little Lies (1,363) Chernobyl (1,288) Fear the Walking Dead (1,211) The Big Bang Theory (1,100) Animal Kingdom (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019