Giriş Kayıt
Munenori Nawa

Munenori Nawa


Yönetmen, Animasyon

Munenori Nawa, yönetmen, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Yönetmen 6.1 241
2010 Animasyon Yönetmen 6.0 2,091
2009 Animasyon Yönetmen 6.6 82
2008 Animasyon Yönetmen 6.3 158
2006 Animasyon Yönetmen 6.7 85
2005 Animasyon Yönetmen 6.4 50
2003 Animasyon Animasyon 7.7 2,482
1997 Animasyon Animasyon 6.9 438
1996 Animasyon Animasyon 6.9 484
1995 Animasyon Animasyon 6.8 882
1994 Animasyon Animasyon 7.0 32
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023