Giriş Kayıt
Samuthirakani

Samuthirakani


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Samuthirakani, oyuncu, yönetmen, yapımcı, senarist.

Visaaranai (2015), Velaiyilla Pattathari (2014), Don (2022), Sarkaru Vaari Paata (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Samudira Kani
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu    
2023 Aksiyon Oyuncu    
2022 Gerilim Oyuncu 5.4 141
2022 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,097
2022 Aksiyon Oyuncu 7.9 130,445
2022 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,925
2022 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,346
2022 Komedi Oyuncu 7.1 5,513
2021 Dram Oyuncu 6.7 241
2021 Dram Oyuncu    
2021 Komedi Yönetmen
Oyuncu
8.2 1,046
2021 Dram Oyuncu 6.5 182
2020 Biyografi Oyuncu    
2020 Aksiyon Oyuncu 7.3 20,037
2019 Aksiyon Oyuncu 5.3 227
2019 Oyuncu 6.2 5,980
2018 Dram Oyuncu 8.7 15,208
2018 Aksiyon Oyuncu 6.6 9,627
2018 Komedi Oyuncu 4.6 114
2017 Komedi Oyuncu 6.6 494
2017 Komedi Oyuncu 5.4 2,788
2017 Suç Yönetmen
Oyuncu
6.0 273
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 149
2016 Komedi Oyuncu 7.3 4,155
2016 Dram Oyuncu 5.4 375
2016 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.9 1,389
2016 Dram Oyuncu 6.9 412
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 352
2016 Komedi Oyuncu 7.4 3,252
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 67
2015 Suç Oyuncu 8.5 11,021
2015 Komedi Oyuncu 5.8 1,868
2015 Dram Oyuncu
7.3 1,663
2015 Aksiyon Oyuncu 6.1 964
2015 Aksiyon Oyuncu 2.9 33
2015 Aksiyon Oyuncu 3.5 68
2015 Komedi Oyuncu 5.9 4,621
2015 Oyuncu 3.8 21
2015 Aksiyon Oyuncu 4.3 104
2015 Aksiyon Yönetmen 6.1 307
2014 Dram Oyuncu 6.5 50
2014 Dram Oyuncu 7.8 7,787
2007 Dram Yönetmen Asistanı 8.2 3,768
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023