Giriş Kayıt
Paul Vincent Fusco

Paul Vincent Fusco (56)


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Paul Vincent Fusco, 19 Ağustos 1963 Lexington, Massachusetts, ABD doğumlu sanat bölümü, görsel efekt.

Geleceğe Dönüş 2 (1989) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1963
Doğum Yeri: Lexington, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul Fusco
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bahçıvan
1992 29 Korku Sanat Bölümü 5.4 31,957

Av 2
1990 27 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 135,194

Karanlık Adam
1990 27 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 54,608

Işığın Bittiği Yer
1989 26 Macera Görsel Efekt 7.6 152,444

Geleceğe Dönüş 2
1989 26 Macera Sanat Bölümü 7.8 432,398

Zafer
1989 26 Dram Sanat Bölümü 7.9 113,897
Dizi Altyazıları
Mindhunter (2,348) Game of Thrones (2,335) The 100 (1,858) Legion (1,756) Preacher (1,630) La casa de papel (1,563) The Terror (1,301) Chernobyl (1,183) Big Little Lies (1,148) The Big Bang Theory (1,077)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019