Giriş Kayıt
Jamal Hill

Jamal Hill


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Jamal Hill, yönetmen, senarist, yapımcı.

Brotherly Love (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yönetmen 8.3 82
2021 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
2021 Dram Yönetmen
Senarist
4.5 179
2020 Gerilim Yönetmen 6.4 93
2017 Dram Senarist
Yapımcı
5.5 198
2016 Dram Yönetmen
Senarist
5.8 1,026
2015 Dram Senarist
Yönetmen
6.5 1,951
2011 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
5.0 391
2008 Aksiyon Çeşitli 6.4 488,356

Demir Adam
2008 Aksiyon Çeşitli 7.9 1,066,239

Ben Efsaneyim
2007 Dram Çeşitli 7.2 766,700
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023