Giriş Kayıt
Susana G. Esteban

Susana G. Esteban


Oyuncu

Susana G. Esteban, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.6 10,267
2017 Animasyon Çeşitli 7.8 41,082
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 41,229
2017 Komedi Çeşitli 6.2 30,057

Büyük Hastalık
2017 Komedi Çeşitli 7.6 105,987

Henry'nin Kitabı
2017 Suç Çeşitli 6.6 20,312

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.1 285,804
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019