Giriş Kayıt
Serkan Kaya

Serkan Kaya


Oyuncu

Serkan Kaya, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 5.7 73
2019 Aksiyon Oyuncu 5.4 12
2018 Oyuncu 5.8 118
2017 Komedi Oyuncu 5.4 73
2011 Komedi Çeşitli 8.0 7,875
2010 Komedi Oyuncu 5.9 42
2005 Komedi Oyuncu 7.8 2,834
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,454) The 100 (1,798) La casa de papel (1,547) Legion (1,335) Mindhunter (1,334) Preacher (1,213) Chernobyl (1,206) Euphoria (1,160) Yellowstone (1,133) The Big Bang Theory (1,119)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019