Giriş Kayıt
Jon Paul Burkhart

Jon Paul Burkhart


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Jon Paul Burkhart, oyuncu, yapımcı, senarist.

Jersey Boys (2014) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jonpaul Burkhart
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 4.9 39
2018 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.2 489
2017 Korku Senarist
Yapımcı
   
2014 Biyografi Oyuncu 6.8 30,626
2012 Komedi 4.3 375
2012 Romantik Oyuncu 5.6 1,337
2009 Korku Oyuncu 4.7 551
2007 Suç Oyuncu 7.3 137,265
2006 Komedi Oyuncu 6.0 632
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019