Giriş Kayıt
Yaniv Dabach

Yaniv Dabach


Editör, Editör, Sesler, Kameraman

Yaniv Dabach, editör, editör, sesler, kameraman.

Mezar Hırsızları (2008), Another Gay Movie (2006), Chicago Med (2015), (2014) Looking (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Editör 5.7 535
2015 Dram Editorial Department 7.5 10,531
2014 Komedi Editör 5.7 221
2014 Komedi Editorial Department 8.2 14,419
2010 Komedi Oyuncu
Sesler
6.0 1,297
2009 Komedi Editorial Department 8.2 111,164

Yol,Filmi
2009 Macera Editör 6.9 1,582

Mezar Hırsızları
2008 Komedi Editorial Department 6.1 10,137
2007 Belgesel Editorial Department 7.5 373
2006 Dram Sesler
Editorial Department
6.3 452
2006 Komedi Editorial Department 4.9 8,502
2004 Belgesel Kameraman 7.4 281
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019