Giriş Kayıt
Gyula Mesterházy

Gyula Mesterházy (49)


Oyuncu

Gyula Mesterházy, 13 Ocak 1974 doğumlu oyuncu.

Eichmann (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ocak 1974
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Suç Oyuncu 7.2 44,092
2019 45 Biyografi Oyuncu 7.3 133,423
2018 Aksiyon Oyuncu 8.0 140,870

Beni Satan Casus
2018 44 Aksiyon Oyuncu 6.0 79,037

Demir Yürekli Adam
2017 43 Aksiyon Oyuncu 6.4 17,319
2017 Dram Oyuncu 6.8 318
2015 41 Dram Oyuncu 5.0 72
2014 40 Komedi Oyuncu 6.6 318
2013 Macera Oyuncu 5.7 198
2012 Komedi Oyuncu 8.2 815
2012 Dram Oyuncu 6.9 8,858
2011 Aksiyon Oyuncu 5.1 353

1942 Yazı
2010 36 Dram Oyuncu 7.0 8,974
2009 35 Aksiyon Oyuncu 4.2 213
2007 33 Biyografi Oyuncu 5.9 3,346
2007 Dram Oyuncu 7.8 1,632
2000 26 Macera Oyuncu 6.6 770
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023