Giriş Kayıt
Marc Wasserman

Marc Wasserman (51)


Oyuncu, Yapımcı

Marc Wasserman, 25 Temmuz 1968 Cerritos, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Commute (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1968
Doğum Yeri: Cerritos, California, ABD
Takma İsmi: The Wass
Burcu: Aslan
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 49 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.8 24
2014 46 Komedi 5.1 190
2012 44 Belgesel Yapımcı 7.9 75
2011 43 Komedi Oyuncu 1.7 414
2010 42 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
2.5 477

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.3 28,836

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.2 9,969
1982 Komedi Oyuncu 7.2 14,463

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,558
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,194) The 100 (1,582) La casa de papel (1,400) Mindhunter (1,272) Legion (1,214) Preacher (1,169) Chernobyl (1,097) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (994) The Big Bang Theory (965)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019