Giriş Kayıt
Bard Dorros

Bard Dorros


Yapımcı

Bard Dorros, yapımcı.

Spotlight (2015), Baskın Günü (2016), Eğlence Boyutu (2012), Kod 999 (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayatın Bedeli
2020 Biyografi Yapımcı 6.8 18,277

Gece Yarısı Gökyüzü
2020 Dram Yapımcı 5.6 72,273
2017 Dram Yapımcı 8.0 30,872

Gizli Güzellik
2016 Dram Yapımcı 6.8 104,893

Baskın Günü
2016 Aksiyon Yapımcı 6.3 50,851

Kod 999
2016 Aksiyon Yapımcı 6.3 76,973
2015 Biyografi Yapımcı 8.1 501,423
2014 Suç Yapımcı 8.9 654,340

Eğlence Boyutu
2012 Komedi Yapımcı 5.4 15,133
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024