Giriş Kayıt
Nimisha Mukerji

Nimisha Mukerji


Yönetmen, Yapımcı, Senarist, Editör

Nimisha Mukerji, yönetmen, yapımcı, senarist, editör.

My Life with the Walter Boys (2023), The Way Home (2023), (2021) Big Shot (2021), (2023) Gotham Knights (2023) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Biyografi Yönetmen 7.6 12
2024 Aksiyon Yönetmen 6.1 205
2023 Dram Yönetmen 7.0 11,850
2023 Aksiyon Yönetmen 5.7 520
2023 Dram Yönetmen 8.0 2,031
2022 Macera Yönetmen    
2021 Komedi Yönetmen 7.5 4,078
2020 Belgesel Yapımcı 8.1 29
2020 Komedi Yönetmen 6.3 217
2020 Dram Yönetmen 7.3 18,729
2019 Romantik Yönetmen 5.7 210
2019 Suç Yönetmen 7.1 448
2017 Korku Yönetmen 5.6 2,312
2016 Reality-TV Yönetmen 7.3 33
2015 Kısa Metraj Senarist    
2012 Belgesel Yapımcı
Senarist
Yönetmen
8.6 56
2009 Belgesel Editör
Yapımcı
Yönetmen
8.2 202
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024