Giriş Kayıt
Brijendra Kala

Brijendra Kala


Oyuncu, Senarist

Brijendra Kala, oyuncu, senarist.

Nanu Ki Jaanu (2018), Sherni (2021), Kaagaz (2021), Phas Gaye Re Obama (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kala Briendra | Bijendra Kala | Brijinder Kala
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Gözler
2022 Komedi Oyuncu 7.1 4,543
2021 Biyografi Oyuncu 7.5 38,261
2021 Aksiyon Oyuncu 6.8 11,270
2021 Biyografi Oyuncu 7.3 9,046
2020 Komedi Oyuncu    
2020 Komedi Oyuncu 4.9 4,835
2020 Romantik Senarist 4.2 276
2019 Komedi Oyuncu 7.7 1,637
2019 Aksiyon Oyuncu 4.7 31,370
2019 Dram Oyuncu 8.6 69
2019 Komedi Oyuncu 5.6 4,509
2018 Dram Oyuncu 5.6 2,023
2018 Oyuncu 5.3 865
2018 Dram Oyuncu 5.9 5,715
2018 Dram Oyuncu 7.5 978
2018 Komedi Oyuncu 5.6 1,791

Metrekare Başına Aşk
2018 Komedi Oyuncu 7.2 8,551
2018 Komedi Oyuncu 3.6 51
2018 Aksiyon Oyuncu 4.0 615
2017 Dram Oyuncu 7.8 402
2017 Dram Oyuncu 6.7 122
2017 Dram Oyuncu 3.9 20,685
2017 Aksiyon Oyuncu 7.2 25,911
2017 Komedi Oyuncu 6.7 11
2016 Suç Oyuncu 7.0 27,125
2015 Aksiyon Oyuncu 4.4 22,492
2015 Suç Oyuncu 7.0 688
2015 Komedi Oyuncu 5.3 930
2015 Komedi Oyuncu 4.7 56
2014 Komedi Oyuncu 8.1 189,945
2014 Aksiyon Oyuncu 4.5 4,297
2013 Komedi Oyuncu 7.9 11,870
2013 Komedi Oyuncu 5.3 759
2012 Dram Oyuncu 6.3 108
2012 Suç Oyuncu 6.2 5,794
2012 Aksiyon Oyuncu 6.9 25,053
2011 Komedi Oyuncu 5.7 77
2011 Komedi Oyuncu 5.9 9,651
2011 Komedi Oyuncu 6.8 3,373
2011 Komedi Oyuncu 6.0 320
2010 Komedi Oyuncu 7.5 5,592
2010 Aksiyon Oyuncu 8.2 36,704
2010 Komedi Oyuncu 6.5 475
2010 Komedi Oyuncu 7.1 327
2010 Dram Oyuncu 7.1 12,468
2009 Komedi Oyuncu 6.3 561
2009 Romantik Oyuncu 5.7 472
2009 Komedi Oyuncu 5.9 944
2008 Komedi Oyuncu 7.8 6,407
2007 Komedi Oyuncu 7.9 54,155
2007 Suç Oyuncu 7.5 8,329
2005 Macera Oyuncu 6.2 7,650
2005 Dram Oyuncu 5.1 1,465
2003 Suç Oyuncu 7.6 2,996
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023