Giriş Kayıt
Graham Greenlee

Graham Greenlee (34)


Editör, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Graham Greenlee, 01 Mart 1985 Los Angeles, California, ABD doğumlu editör, yapımcı, yapım yöneticisi.

The Biggest Loser (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mart 1985
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Reality-TV Editorial Department 8.6 3,906
2012 Reality-TV Editorial Department 6.4 125
2010 Reality-TV Yapım Yöneticisi 6.1 44
2005 Reality-TV Editorial Department 6.1 1,223
2004 Game-Show Editorial Department 5.5 4,846
1987 Belgesel Yapımcı
Çeşitli
7.8 1,498
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019