Giriş Kayıt
Bob Jaffe

Bob Jaffe


Oyuncu

Bob Jaffe, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.0 2,179
2017 Dram Oyuncu 6.5 9,882
2017 Aksiyon Oyuncu 5.0 442
2015 Korku Oyuncu 4.8 1,231
2014 Dram Oyuncu 5.3 232
2013 Suç Oyuncu 4.5 89

Süper Köpek
2007 Aksiyon Oyuncu 4.7 18,405
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,339) Mindhunter (1,728) The 100 (1,663) La casa de papel (1,520) Preacher (1,457) Legion (1,453) The Terror (1,400) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,087) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019