Giriş Kayıt
Luis Carlos de la Lombana

Luis Carlos de la Lombana


Oyuncu

Luis Carlos de la Lombana, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Luis Carlos Lombana | Luis C. de la Lombana | Luis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 7.1 808
2014 Dram Oyuncu 5.2 404
2013 Komedi Oyuncu 6.4 956
2006 Dram Oyuncu 5.2 495
2003 Komedi Oyuncu 8.0 3,005
2000 Oyuncu 5.6 581
1999 Oyuncu 5.8 275
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,185) The 100 (1,539) La casa de papel (1,391) Mindhunter (1,264) Legion (1,209) Preacher (1,169) Chernobyl (1,087) Yellowstone (1,059) Big Little Lies (989) The Big Bang Theory (952)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019