Giriş Kayıt
Kelly Huang

Kelly Huang (39)


Oyuncu

Kelly Huang, 09 Mart 1980 doğumlu oyuncu.

Zui mei li (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mart 1980
Diğer Bir İsmi: Hsiao-Hsien | Hsiao Hsien | Xiao-Xian
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Romantik Oyuncu 7.8 12
2013 Dram Oyuncu 4.3 19
2013 Romantik Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.2 12
2012 Dram Oyuncu 7.0 24
2008 Komedi Oyuncu 7.4 285
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019