Giriş Kayıt
Jason Wright

Jason Wright


Yapımcı

Jason Wright, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Çeşitli 6.7 3,844
2014 Reality-TV Yapımcı 5.8 531
2012 Reality-TV Yapımcı 7.6 2,197
2011 Korku Yapımcı 6.8 1,764
2010 Reality-TV Çeşitli 4.7 549
2010 Reality-TV Çeşitli 5.9 13
2006 Dram Çeşitli 6.7 1,243

Ira Ve Abby
2006 Komedi Çeşitli 6.5 2,106
2003 Game-Show Çeşitli 3.2 4,400
2002 Game-Show Çeşitli 3.1 5,623
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,807) The 100 (1,649) Euphoria (1,299) Fear the Walking Dead (1,298) La casa de papel (1,127) Chernobyl (1,038) The Big Bang Theory (1,024) 13 Reasons Why (1,003) Yellowstone (976) Legion (951)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019