Giriş Kayıt
Judi Barton

Judi Barton


Oyuncu

Judi Barton, oyuncu.

Sahtekar (III) (2006), (2013) Assassins Run (2013), (2012) Adopting Terror (2012), (2008) Aces 'N' Eights (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 3.3 225
2013 Dram Oyuncu 5.9 508
2013 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,340
2012 Dram Oyuncu 4.8 809
2008 Aksiyon Oyuncu 5.6 658

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Oyuncu 5.6 35,942

Sahtekar (III)
2006 Komedi Oyuncu 6.7 15,589
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,560) Mindhunter (1,828) The 100 (1,788) La casa de papel (1,630) Preacher (1,537) Legion (1,528) The Terror (1,446) Chernobyl (1,198) Big Little Lies (1,187) The Big Bang Theory (1,118)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019