Giriş Kayıt
Shaun Redick

Shaun Redick


Yapımcı

Shaun Redick, yapımcı.

Malicious (2018), (2017) Kapan (2017), (2018) Karanlıkla Karşı Karşıya (2018), (2009) Haberci (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zaman Yolcuları
2018 Komedi Yapımcı 5.8 4,030

Karanlıkla Karşı Karşıya
2018 Biyografi Yapımcı 7.5 159,579
2018 Korku Yapımcı 5.0 2,526
2017 Komedi Yapımcı 6.6 4,628

Kapan
2017 Korku Yapımcı 7.7 415,000
2016 Suç Yapımcı 4.7 6,800
2016 Suç Yapımcı 6.0 863
2016 Suç Yapımcı 5.7 6,554
2014 Belgesel Yapımcı 6.1 358

Kumiko, Hazine Avcısı
2014 Dram Yapımcı 6.6 10,946
2014 Aksiyon Yapımcı 4.1 1,348
2014 Aksiyon Yapımcı 5.7 10,582
2014 Komedi Yapımcı 5.8 11,691
2013 Korku Yapımcı 4.4 4,632
2009 Komedi Yapımcı 5.3 8,033

Haberci
2009 Dram Yapımcı 7.1 32,620

Beyaz Hüzün
2009 Dram Yapımcı 6.3 13,506

Bebek Bakıcıları
2007 Dram 5.6 10,194
2007 Komedi 5.5 7,698

Vegas'ta Son Şans
2003 Dram 7.0 31,135
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,799) The 100 (1,918) Mindhunter (1,914) La casa de papel (1,787) Preacher (1,590) Legion (1,588) The Terror (1,498) Chernobyl (1,315) Big Little Lies (1,273) The Big Bang Theory (1,236)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019