Giriş Kayıt
Brian Bruno

Brian Bruno


Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Kameraman, Yapım Yöneticisi

Brian Bruno, yönetmen asistanı, oyuncu, kameraman, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Korku Yönetmen Asistanı 2.8 394
2014 Korku Yönetmen Asistanı 3.8 678
2012 Korku Oyuncu
Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
2.6 589
2011 Dram Yönetmen Asistanı 4.4 1,558
2006 Dram Kameraman
Oyuncu
5.7 173
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,933) The 100 (1,722) Fear the Walking Dead (1,392) Euphoria (1,362) La casa de papel (1,186) The Big Bang Theory (1,106) Chernobyl (1,096) 13 Reasons Why (1,056) Yellowstone (1,054) Legion (1,020)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019