Giriş Kayıt
Joe Anderson

Joe Anderson


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Joseph Grant Anderson, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu.

Trainwreck (2015), Seçilmiş (2014), Martha Marcy May Marlene (2011), Catfish (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joseph Grant Anderson
Takma İsmi: JANDY
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeşil Şövalye
2021 Macera Oyuncu 6.6 103,182

İhtiyar Adam ve Silah
2018 Biyografi Görüntü Yönetmeni 6.7 47,062
2016 Biyografi Görüntü Yönetmeni 6.9 15,702
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 17,829
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 5.1 5,017
2015 Komedi Kameraman 6.2 138,392

Seçilmiş
2014 Dram Kameraman 6.4 120,873
2014 Belgesel Kameraman 6.3 1,223
2014 Belgesel Kameraman 6.5 579
2014 Belgesel Kameraman 7.4 884

Ölümsüz Aşk
2013 Suç Kameraman 6.4 22,156
2013 Belgesel Kameraman 6.5 91
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
2013 Dram Kameraman 5.8 955
2012 Belgesel Kameraman 7.7 7,689

Katil Simon
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 4,827
2012 Komedi Kameraman 7.4 73,395
2011 Suç Kameraman 6.9 20,850

Ruhlar Oteli
2011 Korku Kameraman 5.5 35,918
2011 Dram Kameraman 6.8 53,951
2010 Dram Kameraman 5.1 739
2010 Dram Kameraman 6.1 262
2010 Komedi Kameraman 6.2 14,589
2010 Dram Kameraman 7.3 103
2010 Belgesel Kameraman 7.1 43,168
2009 Dram Kameraman 6.5 648
2009 Komedi Kameraman 7.8 3,593

Okul Çıkışı
2008 Dram Kameraman 6.0 4,783
2008 Dram Kameraman 7.2 4,994
2007 Komedi Kameraman 8.5 5,347
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023