Giriş Kayıt
Jamie Pachino

Jamie Pachino


Senarist, Yapımcı

Jamie Pachino, senarist, yapımcı.

Halt and Catch Fire (2014), A Bramble House Christmas (2017), The Bridge (2015), Blue-Eyed Butcher (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Senarist 6.8 195
2020 Dram Senarist 7.1 956
2019 Romantik Senarist 7.3 494
2019 Romantik Senarist 6.8 773
2017 Dram Senarist 7.1 2,440
2017 Aksiyon Yapımcı 7.5 9,262
2016 Aile Senarist
Yapımcı
6.7 154
2016 Dram Senarist 6.6 1,015
2015 Dram Senarist 6.4 1,460
2015 Suç Senarist 8.1 37,546
2014 Dram Senarist
Yapımcı
8.4 32,972

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.1 39,537
2014 Dram Senarist 6.4 454
2012 Biyografi Senarist 5.6 1,379
2011 Komedi Senarist 7.3 8,668
2011 Komedi Senarist
Çeşitli
7.6 14,069

Ölümcül Kaçış
2009 Dram Yapımcı
Senarist
5.2 514

Ya Tanrı Güneş Olsaydı
2007 Dram Senarist 6.1 423

Başka Kimseye Benzemez
2006 Dram Yapımcı
Senarist
6.0 529
2004 Dram 5.4 3,111
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023