Giriş Kayıt
Şahan Gökbakar

Şahan Gökbakar (43)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Şahan Gökbakar, 22 Ekim 1980 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı, yönetmen.

Recep İvedik (2008), Celal İle Ceren (2013), Recep İvedik 2 (2009), Recep İvedik 3 (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ekim 1980
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Burcu: Terazi
Boyu: 1.80 m
3.9 (98 Oy)
  • Currently 77.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (45)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 42 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.5 3,516
2020 40 Komedi Yönetmen
Yapımcı
   
2019 39 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
3.0 9,054
2018 38 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
2.2 3,771
2017 37 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
3.4 18,000
2016 36 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
3.5 7,002
2014 34 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
3.8 18,494
2013 33 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
3.2 43,659
2010 30 Komedi Senarist
Oyuncu
4.2 21,260
2009 29 Komedi Oyuncu
Senarist
4.5 22,817
2008 28 Komedi Oyuncu
Senarist
4.9 28,909
2008 Komedi Oyuncu    
2006 26 Gerilim Oyuncu
Senarist
4.2 3,693
2005 Komedi Senarist
Oyuncu
7.0 3,117
1996 Talk-Show Oyuncu 7.1 6,854
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film