Giriş Kayıt
Jade Catta-Preta

Jade Catta-Preta (40)


Oyuncu

Jade Catta-Preta, 19 Şubat 1984 Brezilya doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 19 Şubat 1984
Doğum Yeri: Brezilya
Burcu: Balık
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.5 156
2016 Komedi Oyuncu 7.0 322
2014 Komedi Oyuncu 7.0 6,361
2013 Komedi Oyuncu 7.7 2,236
2013 Komedi Oyuncu 7.4 1,278
2009 Komedi Oyuncu 8.5 488,199
2008 Animasyon Çeşitli 7.1 2,590
2007 Komedi Oyuncu 8.3 188,939
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film