Giriş Kayıt
Juan Prado

Juan Prado


Oyuncu

Juan Prado, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bugün ve Yarın
2003 Dram 6.3 304
2001 Komedi Oyuncu 5.2 296
2000 Oyuncu 5.6 581
1999 Komedi Oyuncu 6.5 711
1999 Oyuncu 5.8 275

Meleklerin Ayak Sesleri
1998 Dram Oyuncu 6.1 752
1997 Oyuncu 3.5 299
1997 Dram Oyuncu 5.4 14
1996 Komedi Oyuncu 4.7 119
1996 Oyuncu 5.1 18
1996 Dram Oyuncu 6.9 654
1994 Komedi Oyuncu 4.3 103
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,190) The 100 (1,582) La casa de papel (1,400) Mindhunter (1,272) Legion (1,213) Preacher (1,169) Chernobyl (1,094) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (994) The Big Bang Theory (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019