Giriş Kayıt
Frédéric Kooshmanian

Frédéric Kooshmanian


Müzisyen

Frédéric Kooshmanian, müzisyen.

Zone Blanche (2017), Les crevettes pailletées (2019), Goal of the Dead (2014), Guyane (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Müzik 6.2 161
2022 Bilim-Kurgu Müzik 6.9 129
2021 Korku Müzik 6.8 72
2020 Gerilim Müzik 6.5 64
2019 Komedi Müzik 6.5 2,768
2017 Suç Müzik 7.4 12,016
2016 Macera Müzik 7.4 602
2014 Komedi Müzik 5.5 1,569

Jo'nun Mahallesi
2013 Suç Müzik 5.7 189
1995 Kısa Metraj Müzik 6.4 6
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023