Giriş Kayıt
Michelle Glick

Michelle Glick


Oyuncu, Yapımcı

Michelle Glick, oyuncu, yapımcı.

Steve Jobs: The Man in the Machine (2015), Sinatra: All or Nothing at All (2015), Finding Fela! (2014), Mr. Dynamite: The Rise of James Brown (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michelle Wolter
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Çeşitli 8.0 34,687
2015 Belgesel Çeşitli 8.0 1,487
2015 Belgesel Çeşitli 6.9 5,438
2014 Belgesel Çeşitli 7.4 1,079
2014 Belgesel Çeşitli 7.1 628
2012 Dram Oyuncu 6.6 44
2011 Kısa Metraj Yapımcı 7.5 81
2006 Komedi Oyuncu 5.9 554
2006 Korku Oyuncu 5.7 827
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,320) The 100 (1,944) Fear the Walking Dead (1,472) La casa de papel (1,453) Euphoria (1,419) Chernobyl (1,265) The Big Bang Theory (1,176) Legion (1,143) Mindhunter (1,139) Yellowstone (1,083)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019