Giriş Kayıt
Christiana Blain

Christiana Blain


Dublör

Christiana Blain, dublör.

Babamın Penguenleri (2011), Pembe Panter (2006), Kule Soygunu (2011), Kayıp Yasamlar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Dublör 6.2 125,909

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Dublör 6.0 81,386

Ben Efsaneyim
2007 Dram Dublör 7.2 640,006

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Dublör 7.8 369,933

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Dublör 5.1 59,466

Pembe Panter
2006 Macera Dublör 5.6 76,488

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Dublör 5.1 14,834
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,807) The 100 (1,649) Euphoria (1,299) Fear the Walking Dead (1,298) La casa de papel (1,127) Chernobyl (1,038) The Big Bang Theory (1,024) 13 Reasons Why (1,003) Yellowstone (976) Legion (951)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019