Giriş Kayıt
Alexander Bornstein

Alexander Bornstein (37)


Müzisyen, Müzisyen

Alexander Bornstein, 15 Ocak 1986 Burbank, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Patrondan Kurtulma Sanatı 2 (2014), Sahil Güvenlik (2017), Eyvah Annem Dağıttı! (2016), Kimlik Hırsızı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ocak 1986
Doğum Yeri: Burbank, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Alex Bornstein
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Gerilim Müzik 4.2 34
2021 35 Gerilim Müzik 5.2 102
2020 Animasyon Müzik 7.3 3,800
2020 34 Müzik    
2019 33 Gerilim Müzik 5.6 88
2019 33 Gerilim Müzik 4.4 553
2019 33 Gizem Müzik 4.5 1,431
2018 32 Gerilim Müzik 4.7 274
2018 32 Aksiyon Müzik 3.3 1,889
2017 31 Komedi Müzik 5.8 65,989

Sahil Güvenlik
2017 31 Aksiyon Müzik 5.5 190,038
2017 31 Aksiyon Müzik 3.9 1,038

Şirinler: Kayıp Köy
2017 31 Animasyon Müzik 6.0 22,249
2017 31 Suç Müzik 4.2 417
2017 31 Gerilim Müzik 5.2 259
2016 30 Aksiyon Müzik 4.0 968

Sosis Partisi
2016 30 Animasyon Müzik 6.1 197,938

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 30 Komedi Müzik 6.2 128,071
2016 30 Aksiyon Müzik 3.6 2,649

Benim Çılgın Düğünüm 2
2016 30 Komedi Müzik 6.0 31,721
2016 30 Aksiyon Müzik 4.6 3,287
2016 30 Komedi Müzik 5.4 47,025
2016 30 Aksiyon Müzik 5.9 60,090
2015 29 Korku Müzik
Müzik
4.2 187

Sahte Sağdıç
2015 29 Komedi Müzik 6.6 77,076
2015 Komedi Müzik 8.1 15,851
2015 Aksiyon Müzik 7.9 84,830

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 28 Komedi Müzik 6.3 175,759
2014 28 Kısa Metraj Müzik 8.2 1,367
2014 28 Komedi Müzik 5.7 21,757

Zor Biraderler
2014 28 Aksiyon Müzik 6.1 116,542

Şirinler: Hayalet Şirin Efsanesi
2013 27 Animasyon Müzik 6.2 870

Kimlik Hırsızı
2013 27 Komedi Müzik 5.7 135,465
2013 27 Komedi Müzik 4.3 3,752

Marvel Tek Sayı: Ajan Carter
2013 27 Kısa Metraj Müzik 7.5 11,453

Devrim
2012 Aksiyon Müzik 6.6 84,321
2012 Komedi Müzik 5.8 430

Marvel Tek Sayı: 47. Eşya
2012 26 Kısa Metraj Müzik 6.6 10,528

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 26 Aksiyon Müzik 8.4 1,714,945
2012 26 Belgesel Müzik 8.8 67

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Müzik 7.1 1,936
2011 25 Korku Müzik 3.0 902
2009 Aksiyon Müzik 7.1 25,526
2006 Komedi Müzik 7.9 54,912

Doğaüstü
2005 Dram Müzik
Müzik
8.4 450,585
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023