Giriş Kayıt
Melanie Vallejo

Melanie Vallejo (43)


Oyuncu

Melanie Vallejo, 27 Ekim 1979 doğumlu oyuncu.

Yükseltme (2018), Power Rangers Mystic Force (2006), Winners & Losers (2011), Dying Breed (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ekim 1979
Burcu: Akrep
Boyu: 1.63 m
9.0 (4 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yükseltme
2018 39 Aksiyon Oyuncu 7.5 188,720
2011 Komedi Oyuncu 6.9 1,160
2010 Dram Oyuncu 8.0 4,826
2008 Komedi Oyuncu 7.4 2,367
2008 29 Korku Oyuncu 5.3 6,188
2006 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,839
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023