Giriş Kayıt
Dennis Franklin

Dennis Franklin (41)


Sanat Bölümü

Dennis Franklin, 31 Ekim 1977 Detroit, Michigan, ABD doğumlu sanat bölümü.

Şeytan Evi (2009), Anarşi (2014), As Good as Dead (2010), Love Sick Love (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ekim 1977
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 38 Kısa Metraj Sanat Bölümü 6.7 2,241

Anarşi
2014 37 Dram Sanat Bölümü 3.8 3,412
2013 36 Belgesel Sanat Bölümü 6.4 78
2013 36 Korku Sanat Bölümü 3.1 464
2012 35 Gerilim Sanat Bölümü 5.0 513
2010 33 Dram Sanat Bölümü 6.0 205
2010 33 Suç Sanat Bölümü 5.2 1,448

Şeytan Evi
2009 32 Korku Sanat Bölümü 6.4 37,182

Şampiyon
2008 31 Dram Sanat Bölümü 7.9 278,524
2008 31 Komedi Çeşitli 4.2 3,453
2008 Komedi Sanat Bölümü 8.1 365

Gürültü
2007 30 Komedi Sanat Bölümü 6.2 4,102

Babamiz
2007 30 Dram Çeşitli 6.7 1,041
2007 30 Dram Sanat Bölümü 5.5 1,602
2006 29 Korku Çeşitli 3.1 855
2004 Game-Show Taşıma Bölümü 7.3 9,628
2004 Game-Show Taşıma Bölümü 5.0 7,236
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019