Giriş Kayıt
Keith Redmon

Keith Redmon


Yapımcı, Oyuncu

Keith Redmon, yapımcı, oyuncu.

Awake (2012), (2015) Diriliş (2015), (2016) Kod 999 (2016), (2020) Gece Yarısı Gökyüzü (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gece Yarısı Gökyüzü
2020 Dram Yapımcı 5.6 72,273
2019 Suç Yapımcı 6.9 3,196
2017 Dram Yapımcı 8.0 30,946
2016 Gerilim Yapımcı 7.6 10,462
2016 Suç Yapımcı 8.0 14,345

Kod 999
2016 Aksiyon Yapımcı 6.3 77,055
2016 Oyuncu 6.4 2,248

Diriliş
2015 Macera Yapımcı 8.0 873,743
2014 Dram Yapımcı 6.3 1,626

Doğal Yol
2013 Dram Yapımcı 6.4 11,375
2012 Dram Yapımcı 7.9 21,485

Son Elvis
2012 Dram Yapımcı 7.0 1,674

Kukla
2011 Dram Yapımcı 6.6 50,726

Yargısız İnfaz
2007 Dram Yapımcı 6.8 58,204
2006 Komedi 4.5 938

Lolipop
2005 Suç 7.0 168,029
- Dram Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024