Giriş Kayıt
Toru Kitahata

Toru Kitahata


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Toru Kitahata, yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 2,726
2010 Animasyon Yönetmen 7.6 40
2010 Animasyon Yönetmen 6.4 1,730
2004 Animasyon Yönetmen 7.5 1,013
2003 Animasyon Yönetmen 7.3 35
2003 Animasyon Yönetmen
Yönetmen Asistanı
7.5 2,357
2001 Animasyon Çeşitli 6.9 1,179
1999 Yönetmen 5.9 90
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film