Giriş Kayıt
Toru Kitahata

Toru Kitahata


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Toru Kitahata, yönetmen, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 2,705
2010 Animasyon Yönetmen 7.6 39
2010 Animasyon Yönetmen 6.4 1,710
2004 Animasyon Yönetmen 7.5 1,011
2003 Animasyon Yönetmen 7.2 34
2003 Animasyon Yönetmen
Yönetmen Asistanı
7.5 2,342
2001 Animasyon Çeşitli 6.9 1,176
1999 Yönetmen 5.9 90
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024