Giriş Kayıt
Aseem Batra

Aseem Batra (43)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Aseem Batra, 28 Aralık 1975 doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu.

The Cleveland Show (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Aralık 1975
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Senarist
Yapımcı
5.8 1,384
2017 Komedi Yapımcı 7.0 2,656
2012 Komedi Yapımcı 5.7 2,816
2009 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.5 36,909
2001 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Çeşitli
8.3 225,075
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019