Giriş Kayıt
Ben Ceccarelli

Ben Ceccarelli


Görsel Efekt, Animasyon, Oyuncu

Ben Ceccarelli, görsel efekt, animasyon, oyuncu.

Next Day Air (2009), The Fluffy Movie: Unity Through Laughter (2014), The Perfect Game (2009), Abominable (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ben Cicciarelli
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Görsel Efekt
Animasyon
6.6 25
2016 Komedi Oyuncu 4.9 195
2014 Komedi Görsel Efekt 7.2 3,501
2012 Aksiyon Animasyon 4.2 304
2011 Komedi Görsel Efekt 3.6 278
2009 Komedi Görsel Efekt 8.5 176,666
2009 Dram Görsel Efekt 7.0 3,100
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 9,905
2009 Belgesel Animasyon 7.3 449

Tehlikeli Tür: Uyanış
2007 Korku Görsel Efekt 4.2 6,043

Katilimi Tanıyorum
2007 Suç Animasyon 3.6 25,101

Korku Şovu 3
2006 Komedi Oyuncu
Görsel Efekt
3.1 4,175

Dövüş Bilimi
2006 Belgesel Görsel Efekt 8.1 356
2006 Korku Görsel Efekt 5.1 3,869
2005 Korku Oyuncu 2.2 3,214
2005 Komedi Animasyon 8.8 307,304
2004 Animasyon Çeşitli 7.0 18,066
2003 Komedi Animasyon 7.9 15,446
Dizi Altyazıları
Mindhunter (2,348) Game of Thrones (2,335) The 100 (1,858) Legion (1,756) Preacher (1,630) La casa de papel (1,563) The Terror (1,301) Chernobyl (1,183) Big Little Lies (1,148) The Big Bang Theory (1,077)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019