Giriş Kayıt
Wyndham Hannaway

Wyndham Hannaway


Görsel Efekt, Editör

Wyndham Hannaway, görsel efekt, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel 8.1 3,249
2014 Belgesel 6.4 1,180
2014 Belgesel Editorial Department 7.7 905
2013 Belgesel Görsel Efekt 7.7 3,287
2012 Belgesel 5.8 188
2010 5.8 226

Koy
2009 Belgesel Çeşitli 8.4 45,448
2006 Korku Çeşitli 2.6 267
2005 Belgesel Editorial Department 6.2 116
1983 Animasyon Görsel Efekt 6.6 2,839
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,334) Mindhunter (1,724) The 100 (1,661) La casa de papel (1,518) Preacher (1,454) Legion (1,453) The Terror (1,398) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,086) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019